Kış bahçesi ve kapalı balkonlarda zeminden ısıtma

20.11.2019 11:30

Balkon ve kış bahçeleri için en kullanışlı ve pratik ısıtma sistemi olan karbon ısıtıcı filmle zeminden ısıtma uygulamasını Türkiye genelinde sizlere sunuyor, bir günde montajını tamamlıyoruz.

Konforlu, sağlıklı ve dengeli bir ısıtma

kış bahçesi ısıtma
 
 
 
 
 
Yerden ısıtma sistemlerinin en büyük avantajlarından biri de pek tabii ki sağladığı konfordur. Diğer sistemlerde olduğu gibi yer kaplayan bir ısınma aracına ihtiyaç duyulmaması ve sarkan kablo ya da radyatörlerin sebep olduğu görüntü kirliliğine sahip olmaması, zemin ısıtma uygulamalarını çok daha kullanışlı kılıyor. Tabii bunların yanı sıra ısının eşit dağılımı ile her zaman en dengeli ve sağlıklı sıcaklığın yaratılması da ekstra konfor ve yaşam kalitesi sağlıyor.  
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Bu ve benzeri büyüklükteki projelerin montaj ve uygulaması yalnızca bir ya da iki gün sürüyor ve böylece yerde ısıtma konforuna hemen erişebiliyorsunuz. Özellikle bu örnekteki gibi cam balkon kapatma uygulamalarında ısı kaybı diğer duvar ya da panel sistemlerine göre daha fazla olacağı için balkonun ısı kaynağının dengeli bir sıcaklık yayması ve bu sıcaklığı belirli bir seviyede tutabilmesi büyük bir önem kazanıyor.

  <p style="background-image: initial; background-position: 0px 0px; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border: none; border-collapse: collapse; border-radius: 0px; border-spacing: 0px; box-sizing: border-box; color: rgb(0, 0, 0); font-family: " noto="" sans",="" "noto="" sans="" kr",="" naskh="" arabic",="" tc",="" japanese",="" sans-serif;="" font-size:="" 18px;="" line-height:="" 28px;="" list-style:="" none;="" padding-top:="" 16px;="" padding-bottom:="" outline:="" 0px;="" vertical-align:="" baseline;="" cursor:="" text;="" counter-reset:="" list-1="" 0="" list-2="" list-3="" list-4="" list-5="" list-6="" list-7="" list-8="" list-9="" 0;"="">